Μην ξανακρατήσεις
βιβλίο κρατήσεων!

Χρησιμοποίησε το προηγμένο σύστημα κρατήσεων της Roomcase ακόμα και για τις κρατήσεις που δεν γίνονται μέσω Internet και βάλε τάξη στη reception σου. Αποθήκευσε με ασφάλεια τα δεδομένα σου και δες τα όπου κι αν είσαι!

Θυμάσαι εκείνο το ζευγάρι που είχε έρθει πριν τρία χρόνια; Η εφαρμογή της Roomcase το θυμάται! Γιατί κρατά ένα πλήρες ιστορικό κρατήσεων καθώς και πελατολόγιο με τα στοιχεία των επισκεπτών που έχεις φιλοξενήσει και τις προτιμήσεις τους και βέβαια τα οικονομικά στοιχεία που τους αφορούν.

Προηγμένη όσο η τεχνολογία Cloud και ταυτόχρονα απλή όσο ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο, η εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων της Roomcase, σου δίνει πρόσβαση σε στατιστικά σε σχέση με την πληρότητα και τις κρατήσεις σου για να ξέρεις πότε τα πήγες καλά και πότε καλύτερα.

Διπλοκράτηση:
μια λέξη που δεν θα
ξανακούσεις ποτέ!

και όλοι θα είναι
χαρούμενοι!

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας;

Η Roomcase είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία. Λειτουργεί ως συνεργάτης των ιδιοκτητών καταλυμάτων. Λαμβάνουμε υπόψη μας τις ανάγκες σου και διαμορφώνουμε το μοντέλο λειτουργίας μας ανάλογα.

Απόλυτη ελευθερία

Δεν υπάρχουν έξοδα ή κρυφές χρεώσεις στη συνεργασία μας ή στη λήξη της, αν αυτό χρειαστεί να γίνει.

Αμοιβή στα μέτρα σου

Εισπράττουμε αμοιβή μόνο αν εισπράττεις και εσύ! Η αμοιβή μας είναι ανταγωνιστική, ποσοστιαία ίση για όλους τους συνεργάτες και υπολογίζεται σε δίκαιη βάση επί των κρατήσεων που σε βοηθήσαμε να πραγματοποιήσεις.

Χωρίς δεσμεύσεις

Σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέγεις τον αριθμό δωματίων που θα διαθέτεις μέσα από το σύστημα της Roomcase. Δεν απαιτούμε δέσμευση ελάχιστης διαθεσιμότητας δωματίων.

Πολλές επιλογές

Έχεις ελευθερία στην επιλογή της εμπορικής σου πολιτικής (εκπτώσεις, προσφορές, όροι κρατήσεων κλπ), και τη δυνατότητα να διαμορφώνεις ελεύθερα την τιμολογιακή πολιτική σου (τιμή, προκαταβολές, ακυρωτικά κλπ).

Κάνε κάθε εποχή του χρόνου,
τη high season σου!