Πολυκατοικία

Φροντίζουμε το κτήριο που ζεις ή εργάζεσαι σαν να 'ναι δικό μας!

Διαχείριση σημαίνει φροντίδα. Νοιαζόμαστε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πολυκατοικίας και δίνουμε λύσεις που αντέχουν στον χρόνο και σέβονται το πορτοφόλι σου.

Διαχείριση δεν είναι μόνο...

Έκδοση κοινοχρήστων

Απαιτούν να πληρώσεις τα κοινόχρηστα ενώ σου πετούν τους λογαριασμούς κάτω από την πόρτα σου;

Έκδοση κοινοχρήστων

Προστάτευσε το περιβάλλον, μειώνοντας την κατανάλωση χαρτιού. Εμείς εκδίδουμε τα κοινόχρηστα και μπορούμε να τα στείλουμε και μέσω email. Τώρα έχεις τρόπο να μην γεμίζεις χαρτιά την πολυκατοικία, ούτε το συρτάρι σου.  Ζήτα να λαμβάνεις τις εξοφλητικές αποδείξεις με ψηφιακή υπογραφή του διαχειριστή, ώστε να είσαι σίγουρος ότι οι πληρωμές σου αναγνωρίζονται.

Απολύμανση & απεντόμωση

Έχεις υποσχέσεις για δωρεάν απολύμανση και απεντόμωση μια ή δυο φορές τον χρόνο;

Απεντόμωση

Κάθε πολυκατοικία χρειάζεται κατά μέσο όρο τρεις απολυμάνσεις και απεντομώσεις τον χρόνο, προληπτική μυοκτονία και καθαρισμούς αποχετευτικού δικτύου. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργαζόμενα πιστοποιημένα συνεργεία για την απολύμανση και την απεντόμωση να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και απολύτως ασφαλή για τους κάτοικους και τα κατοικίδια.

Ασφάλιση του κτηρίου

Είσαι καλυμμένος για τους κινδύνους που αντιμετωπίζεις ως συνιδιοκτήτης ενός κτηρίου;

Ασφάλιση

Η ασφάλιση των κοινόχρηστων χώρων επιβάλλεται με μέριμνα του διαχειριστή. Μελετούμε τα χαρακτηριστικά κάθε πολυκατοικίας και λαμβάνουμε εξατομικευμένες προσφορές ασφάλισης σε αξιόπιστες εταιρείες ενώ σου προτείνουμε πακέτα που καλύπτουν όλο το κτήριο, δηλ. και το διαμέρισμά σου. Εσύ επιλέγεις το ποσοστό της κάλυψης που επιθυμείς, ώστε να κοιμάσαι ήσυχος.

Eπιμελής διαχείριση είναι...

Online πληροφόρηση

Online Πληροφόρηση

Βλέπε ηλεκτρονικά το διαθέσιμο υπόλοιπο στο αποθεματικό της πολυκατοικίας. Παρακολούθησε τους λογαριασμούς που διαχειριζόμαστε, εξέτασε κάθε έσοδο και έξοδο, ελέγχοντας κάθε ευρώ που φεύγει από την τσέπη σου. Ενημερώσου για τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων στις οποίες δεν μπόρεσες να παραστείς. Όλη η πληροφορία στη διάθεσή σου, χωρίς να ρωτάς, στον χρόνο που εσύ επιθυμείς!

Προγραμματισμός

Προγραμματισμός

Να είσαι σίγουρος ότι οι αποφάσεις που λαμβάνεις στη γενική συνέλευση υλοποιούνται στον χρόνο που πρέπει, με τους δικούς σου όρους. Να έχεις εμπιστοσύνη ότι οι εργασίες που αποφασίζεις να μας αναθέσεις θα ολοκληρωθούν με επιμέλεια. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε κτήριο έχει τις δικές του απαιτήσεις και δίνουμε σημασία στις ιδιαίτερες ανάγκες του, σεβόμενοι τις επιθυμίες των ιδιοκτητών του.

Διαφάνεια και αξιοπιστία

Διαφάνεια & Αξιοπιστία

Συνεργαζόμαστε με τεχνικά συνεργεία και εξειδικευμένους τεχνίτες, χωρίς ποτέ να τους επιβάλλουμε. Είσαι ελεύθερος να διατηρήσεις, να προτείνεις και να προσλάβεις το συνεργείο της επιλογής σου για κάθε εργασία. Εμείς λαμβάνουμε τουλάχιστον 3 προσφορές πριν από κάθε σημαντική εργασία. Η διαφάνεια στις συναλλαγές μας δομεί τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.