Πολυκατοικία

Φροντίζουμε το κτήριο που ζεις ή εργάζεσαι σαν να 'ναι δικό μας!

Διαχείριση σημαίνει φροντίδα. Νοιαζόμαστε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πολυκατοικίας και δίνουμε λύσεις που αντέχουν στον χρόνο και σέβονται το πορτοφόλι σου.

Διαχείριση δεν είναι μόνο...

Λογαριασμοί κοινοχρήστων

Απαιτούν να πληρώνεις τα κοινόχρηστα, χωρίς να μπορείς να ελέγξεις τι πληρώνεις ενώ πετούν τους λογαριασμούς κάτω από την πόρτα σου;

Go online

Οι λογαριασμοί κοινοχρήστων δεν είναι σκουπίδια! Με τη διαχείριση της Roomcase βλέπεις τα κοινόχρηστα online, τα λαμβάνεις μέσω email ή ακόμα και σε χαρτί. Πληρώνεις σε όποια τράπεζα επιθυμείς ή με μετρητά σε βολική μέρα και ώρα. Συμφωνούμε να χρεώνεσαι αμοιβή έκδοσης μόνο για τους μήνες που αποφασίζεις να εκδοθούν κοινόχρηστα.

Υγιεινή & Καθαριότητα

Πληρώνεις μηνιαίο πακέτο με δωρεάν απολύμανση και απεντόμωση μια ή δυο φορές τον χρόνο ή σου χρεώνουν αδρά τις υπηρεσίες αυτές;

Απεντόμωση

Οι ανάγκες δεν είναι ίδιες σε όλους! Με τη διαχείριση της Roomcase πραγματοποιούνται όλες οι αναγκαίες απολυμάνσεις και απεντομώσεις κάθε χρόνο ενώ εφαρμόζονται μυοκτονίες και γίνονται καθαρισμοί οριζόντιων αλλά και κάθετων στοιχείων του αποχετευτικού δικτύου όταν υπάρχει ανάγκη. Προνοούμε να χρεώνεσαι μόνο για ό,τι έχεις ανάγκη.

Ασφάλεια & Ασφάλιση

Νοιώθεις καλυμμένος από τους κινδύνους που αντιμετωπίζεις ως συνιδιοκτήτης ενός κτηρίου ή αναλαμβάνεις ως διαχειριστής του;

Ασφάλιση

Μην αναλαμβάνεις ρίσκο! Με τη διαχείριση της Roomcase, η πιστοποίηση και συντήρηση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, η πυρασφάλεια, η ασφάλεια και ασφάλιση των κοινόχρηστων χώρων πραγματοποιούνται χωρίς καθυστέρηση για την εξασφάλισή σου. Φροντίζουμε να χρεώνεσαι με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Eπιμελής διαχείριση είναι...

Online πληροφόρηση

Online Πληροφόρηση

Παρακολούθησε ηλεκτρονικά την κίνηση όλων των λογαριασμών και δες το διαθέσιμο υπόλοιπο του αποθεματικού που μας εμπιστεύθηκες. Απόκτησε αρχείο όλων των κοινοχρήστων και όλων των παραστατικών δαπανών, ελέγχοντας κάθε ευρώ που φεύγει από την τσέπη σου. Ενημερώσου για τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων στις οποίες δεν μπόρεσες να παραστείς. Συμβουλεύσου τον κανονισμό της πολυκατοικίας και βρες χρήσιμες πληροφορίες που διευκολύνουν τη ζωή σου, καθώς και blog για να ενημερώνεσαι. Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είναι διαθέσιμα από τον υπολογιστή σου, χωρίς να ρωτάς, στον χρόνο που εσύ επιθυμείς!

Προγραμματισμός

Προγραμματισμός

Προγραμμάτισε τη συνολική ετήσια δαπάνη για κοινόχρηστα με βάση τον προϋπολογισμό που ετοιμάζουμε. Επωφελήσου από την προτεινόμενη ομαλοποίηση των χρηματοροών, για να ξέρεις από πριν τι θα πληρώνεις κάθε μήνα. Ιεράρχησε τις εργασίες σύμφωνα με τις ανάγκες και το όφελος που θα προκύψει. Μείνε σίγουρος ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται στη γενική συνέλευση υλοποιούνται στον χρόνο και με τους όρους που συμφωνήθηκε. Έχε εμπιστοσύνη ότι οι εργασίες που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε θα ολοκληρωθούν με επιμέλεια χωρίς υπερβάσεις του προϋπολογισμού. Αποφεύγουμε τις εκπλήξεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση!

Διαφάνεια και αξιοπιστία

Διαφάνεια & Αξιοπιστία

Χρησιμοποίησε αξιόπιστα τεχνικά συνεργεία συντηρήσεων και επισκευών και εξειδικευμένους τεχνίτες με ανταγωνιστικές τιμές. Είσαι ελεύθερος να διατηρήσεις, να προτείνεις και να προσλάβεις το συνεργείο της επιλογής σου για κάθε δουλειά. Εμείς, ως αντιπρόσωποί σου, θα είμαστε εκεί να επιβλέψουμε τη διαδικασία. Για να συμπιέσουμε το κόστος, φροντίζουμε και λαμβάνουμε προσφορές από δοκιμασμένους επαγγελματίες πριν από κάθε σημαντική εργασία. Επίλεξε εσύ μεταξύ των προσφορών που προσκομίζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες και δυνατότητές σου. Η διαφάνεια στις συναλλαγές μας στηρίζει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.