Βραχυχρόνια μίσθωση

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του ακινήτου σου, ώστε να έχει ζήτηση στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπως το AirBnB και το HomeAway.

Εισόδημα σε 3 βήματα

1

Σχεδιασμός

Ανακαινίζουμε ή διακοσμούμε το ακίνητό σου για να κερδίζει εντυπώσεις και κρατήσεις

2

Προβολή

Φωτογραφίζουμε το ακίνητο, αναδεικνύουμε τα προτερήματά του και το προβάλλουμε σε όλα τα κανάλια

3

Υποστήριξη

Προετοιμάζουμε το ακίνητο, υποδεχόμαστε και υποστηρίζουμε τους επισκέπτες στη διαμονή τους

Πάρε προσφορά για το δικό σου ακίνητο

Ζήτησε να επισκεφτεί το ακίνητό σου μηχανικός ή διακοσμητής, χωρίς καμία δέσμευση

Ξεκλείδωσε τη δυναμική του ακινήτου σου

Ανακαίνιση

Έχει γεράσει το ακίνητό σου; Μην ανησυχείς! Μπορείς να το ανακαινίσεις, δίνοντάς του τη μορφή που επιθυμείς. Ο μηχανικός μας μπορεί να επισκεφτεί το ακίνητό σου, να συζητήσει μαζί σου και να εκπονήσει τη μελέτη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμείς. Αμέσως μετά, τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας να αναλάβουν να αλλάξουν τη μορφή του σπιτιού σου.

Διακόσμηση

Ακόμη και ένα παλαιό σπίτι είναι ελκυστικό όταν διακοσμηθεί σωστά. Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων δεν είναι μια πολυτελής εργασία, ούτε κοστίζει πολλά χρήματα. Η επιλογή και το ταίριασμα των κατάλληλων υλικών και αντικειμένων μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το σπίτι σου, να προσφέρει ζεστασιά και να του χαρίσει τη χαμένη του αίγλη.

Φωτογράφιση

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις και ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις το ακίνητό σου σήμερα. Η σωστή φωτογράφιση του χώρου σου είναι ικανή να μετατρέψει το ακίνητο σε μαγνήτη που να ελκύει συνεχώς επισκέπτες απ΄όλον τον κόσμο. Η φωτογραφία που «μιλάει μόνη της» είναι αυτή που προβάλλει τα προτερήματα του ακινήτου σου και τους προσκαλεί να τα βιώσουν.

Καθαρισμός χώρου-εξοπλισμού

Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω για καλά σχόλια από τους επισκέπτες, δηλαδή το κλειδί για πιστούς πελάτες. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και φροντίζουμε για τον επιμελή καθαρισμό αλλά και την απολύμανση όλων των χώρων, έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια για όλους.

Υποδοχή

Κάθε επισκέπτης εκτιμά ιδιαιτέρως το καλωσόρισμα στο σπίτι και μια σύντομη περιήγηση στους χώρους και τον εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή του. Είμαστε εκεί να καλωσορίσουμε κάθε επισκέπτη, να τον ξεναγήσουμε στον χώρο διαμονής και να του δώσουμε χρήσιμες συμβουλές κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Διαχείριση

Η διαχείριση των λογαριασμών σε όλα τα κανάλια πωλήσεων είναι μπελάς! Εμείς διαχειριζόμαστε κάθε λογαριασμό, μελετούμε τον ανταγωνισμό και βεβαιωνόμαστε ότι η τιμή που μισθώνεις το ακίνητό σου είναι αυτή που διατηρεί σταθερή τη ζήτηση και αυξάνει συνεχώς τον κουμπαρά σου. Επιπλέον, όταν φύγει ο πελάτης, εμείς αναλαμβάνουμε να διατηρήσουμε επικοινωνία μαζί του... μέχρι να ξανάρθει!