Βραχυχρόνια μίσθωση

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του ακινήτου σου, ώστε να έχει ζήτηση στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπως το AirBnB και το HomeAway.

Εισόδημα σε 3 βήματα

1

Σχεδιασμός

Ανακαινίζουμε ή διακοσμούμε το ακίνητό σου για να κερδίζει εντυπώσεις και κρατήσεις

2

Προβολή

Φωτογραφίζουμε το ακίνητο, αναδεικνύουμε τα προτερήματά του και το προβάλλουμε σε όλα τα κανάλια

3

Υποστήριξη

Προετοιμάζουμε το ακίνητο, υποδεχόμαστε και υποστηρίζουμε τους επισκέπτες στη διαμονή τους

Πάρε προσφορά για το δικό σου ακίνητο

Ζήτησε να επισκεφτεί το ακίνητό σου μηχανικός ή διακοσμητής, χωρίς καμία δέσμευση

Ξεκλείδωσε τη δυναμική του ακινήτου σου

Ανακαίνιση

Έχει γεράσει το ακίνητό σου; Μην ανησυχείς! Μπορείς να το ανακαινίσεις, δίνοντάς του τη μορφή που ονειρεύεσαι. Ο μηχανικός μας μπορεί να επισκεφτεί το ακίνητό σου, να συζητήσει μαζί σου και να εκπονήσει μελέτη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτεις. Αμέσως μετά, τα τεχνικά συνεργεία μας αναλαμβάνουν να αλλάξουν την όψη του σπιτιού σου, επαναφέροντας τη χαμένη του αίγλη.

Διακόσμηση

Ακόμη κι ένα παλαιό σπίτι είναι ελκυστικό όταν διακοσμηθεί σωστά. Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων δεν είναι μια πολυτελής εργασία, ούτε κοστίζει πολλά χρήματα. Η επιλογή και το ταίριασμα κατάλληλων υλικών και αντικειμένων μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το σπίτι σου, να αναδείξει τα προτερήματά του και να προσδώσει αξία στην περιουσία σου.

Φωτογράφιση

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις και ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις ένα ακίνητο. Η σωστή φωτογράφιση του χώρου είναι ικανή να μετατρέψει το σπίτι σου σε μαγνήτη, που να ελκύει συνεχώς επισκέπτες απ΄όλον τον κόσμο. Η φωτογραφία που «μιλάει μόνη της» είναι αυτή που προβάλλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου σου και προκαλεί τους επισκέπτες να τα βιώσουν.

Καθαρισμός χώρου-εξοπλισμού

Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω για καλά σχόλια από τους επισκέπτες, δηλαδή το κλειδί για περισσότερους και πιστούς πελάτες. Αναλαμβάνουμε τον επιμελή καθαρισμό του χώρου και του εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και φροντίζουμε για την απολύμανσή τους, έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια για όλους.

Υποδοχή

Κάθε επισκέπτης εκτιμά ιδιαιτέρως ένα ζεστό καλωσόρισμα, μια σύντομη περιήγηση στον χώρο και οδηγίες χρήσης για τον εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή του. Είμαστε εκεί για να τον υποδεχθούμε, να τον βοηθήσουμε να οικειοποιηθεί τον χώρο και να του δώσουμε χρήσιμες συμβουλές κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Διαχείριση

Η διαφήμιση του ακινήτου σου μέσω των καναλιών προώθησης είναι μπελάς! Εμείς δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς σε όλα τα κανάλια, μελετούμε τον ανταγωνισμό και φροντίζουμε ώστε η τιμή που μισθώνεις το ακίνητό σου να είναι αυτή που διατηρεί σταθερή τη ζήτηση και αυξάνει συνεχώς τον κουμπαρά σου. Επιπλέον, όταν φύγει ο πελάτης, διατηρούμε επικοινωνία μαζί του... μέχρι να ξανάρθει!